Το κατάστημά μας με την τριανταετή εμπειρία μας στις επισκευές ηλεκτρολογικών και ηλεκτρικών ειδών καθώς και στην πώληση των πιο σύγχρονων προϊόντων είναι σε θέση να κατανοήσει και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.  Ακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και προϊόντα σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Επαγγελματική λύση στην ασφάλεια

Το κατάστημά μας εγγυάται την ασφάλεια στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Μελεώντας την κάθε σας ανάγκη παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες που μας προμηθεύουν συστήματα συναγερμού και ασφάλειας ή άλλα προϊόντα με διετή εγγύηση.

30

Χρόνια εμπειρίας

20K

Εγκαταστάσεις

100%

Ικανοποιημένοι πελάτες

Μεγάλη ποικιλία προιόντων

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κάθε είδους προϊόντα και ανταλλακτικά τηλεοράσεων κάθε μάρκας, αξεσουάρ για κινητά, μπαταρίες, τηλεκοντρόλ, ηλεκτρολογικά είδη για την εγκατάσταση τηλεόρασης ή κεραίας καθώς και ανταλλακτικά για μικροσυσκευές Philips. Σας περιμένουμε στον χώρο μας για να διαπιστώσετε την ποικιλία και την ποιότητα σε όλα μας τα είδη ή για να κάνουμε μαζί μια παραγγελία σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειάζεστε!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας.