Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας. Το κόστος των μεταφορικών το επιβαρύνεται ο αγοραστής.

Oι αλλαγές γίνονται πάντα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα εμπορίας ηλεκτρ/κων ειδών και επισκευών τηλεοράσεων Αγγελάκος, τηλεφωνικά στο 2721-89444 ή μέσω email στο sonnya20@gmail.gr.

Κάντε την αλλαγή σας στο κατάστημα έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς. Ισχύει και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μας στέλνετε το προϊόν (με την απόδειξη) με δική σας χρέωση και εμείς επιστρέφουμε το προϊόν πίσω σε εσας δωρεάν. Σε προϊόντα που είναι σε Πρόσφορα/Έκπτωση δεν καλύπτονται τα έξοδα επιστροφής.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεχτή επιστροφή, είναι το προϊόν να επιστραφεί καινούριοαχρησιμοποίητο, με όλα τα καρτελάκια επισυναπτόμενα πάνω του, κανένα προϊόν δεν θα γίνει δεκτό αν επιστραφεί σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής.