Επισκευή παντός τύπου τηλεoράεων

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες τηλεοράσεων όπως Sony, Philips, Samsung, Toshiba, Thomson, F&U . Σαν εξουσιοδοτημένο service της Sony και της Philips καλύπτουμε τις εγγυήσεις για όλες τις συσκευές αυτών των εταιρειών.

Σύνδεση τηλεοράσεων και επιτοίχια τοποθέτηση

Κατόπιν ραντεβού, ο τεχνικός μπορεί να κάνει επίσκεψη στον χώρο σας για τη σύνδεση της τηλεόρασής σας ή ακόμα και την επιτοίχια τοποθέτησή της, αγοράζοντας κάθε τύπο βάσης από το κατάστημά μας.

Τοποθετήσεις κεντρικής κεραίας

Πραγματοποιούμε τοποθετήσεις κεντρικών κεραιών σε πολυκατοικίες κατόπιν συνεννόησης των ενοίκων με τον διαχειριστή ή και έλεγχο της κεντρικής εγκατάστασης σε περίπτωση που χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο συγκεκριμένο υλικό.

Εγκατάσταση δορυφορικών κατόπτρων

Πλήρης εγκατάσταση δορυφορικών κατόπτρων, έλεγχος των εγκαταστάσεων από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν χρειάζεται αντικατάσταση κάποιου υλικού.

Ίντερνετ NOVA

Η σύνδεση και εγκατάσταση δορυφορικού και επίγειου internet NOVA, ολοκληρώνεται μετά από αίτηση που πραγματοποιείται στο κατάστημά μας. Η αίτηση πραγματοποιείται μέσα σε λίγα λεπτά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στο κατάστημά μας γίνεται και η εξόφληση λογαριασμών της εταιρείας NOVA.

Επισκευή συστημάτων ήχου, dvd, home cinema

Επισκευάζουμε όλες τις συσκευές αναπαραγωγής ήχου και εικόνας ανεξαρτήτως παλαιότητας και πραγματοποιούμε παραγγελίες των απαραίτητων ανταλλακτικών εφόσον είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας, μας καθιστά την πρώτη επιλογή στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για παντός τύπου επισκευή ή εγκατάσταση συσκευών ήχου και εικόνας, δικτύων και συστημάτων ασφάλειας.

Εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας, καμερών και πυρασφάλειας

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας για ασφάλεια του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου πραγματοποιούμε την απαραίτητη μελέτη και εγκατάσταση των καλύτερων συστημάτων συναγερμού και καμερών. Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση συστημάτων πυρασφάλειας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας.